Volledig scherm
Isah Abbas juicht na zijn goal tegen FC Eindhoven © BSR Agency

Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

FC Utrecht speelt eerste thuiswedstrijd van 2020 

Vanavond spelen de voetballers van FC Utrechthun eerste thuiswedstrijd van dit jaar. Om 20.00 uur zal de aftrap zijn tegen ADO Den Haag. Bas Nijhuis is de scheidsrechter van de eredivisiepartij in de Galgenwaard. 

Feestmaal voor vogels tijdens tuinvogeltelling

Ben jij benieuwd naar de koolmees, houtduif, roodborstjes en alle andere tuinvogels? Dan kun je ze vandaag komen tellen en voeren tijdens de tuinvogeltelling op De Boswerf in Zeist.  Naast tellen is er ook de mogelijkheid een heus feestmaal te bereiden voor de vogels, bestaande uit zaden, vet en pindaslingers. De tuinvogeltelling begint om 12.00 uur in Bezoekerscentrum De Boswerf aan de Prins Bernhardlaan 3. 

Uniek eerbetoon aan gitarist en zanger John Martyn

The John Martyn Project brengt vanavond een uniek eerbetoon aan de Engelse singer-songwriter John Martyn (1948-2009) in TivoliVredenburg. John Martyn behoorde in de seventies tot de wereldtop van de folk- en jazzscene. The John Martyn Project bestaat uit zes Engelse muzikanten die een tribuut aan Martyn brengen. De deuren van Club Nine openen om 19.30 uur en aanvang is om 20.30 uur.