Hutten bouwen bij stadsboerderij Griftsteede.
Volledig scherm
Hutten bouwen bij stadsboerderij Griftsteede. © AD

Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

Laat je haren knippen in Tivoli

Mannen kunnen vandaag voor één keer naar de kapper in TivoliVredenburg. De Rabo Open Stage wordt namelijk omgetoverd tot kapperszaak. De actie is een voorproefje op de voorstelling Hem & Haar, die volgende week in Tivoli plaatsvindt. Initiatiefnemer en kapper Ivan Winter vraagt met de voorstelling aandacht voor de persoonlijke verhalen die hij van mannen in de kappersstoel hoort.  Vandaag knipt Winter tussen 12.00 en 14.00 uur Utrechtse mannen. 

Kennismaken met voetbal bij Kampong

Vandaag beginnen de Kampong Voetbaldagen. Tot en met 25 oktober kunnen kinderen tot en met 13 jaar leren voetballen bij Kampong. Om mee te doen hoeven ze niet op voetbal te zitten. Er zijn speciale trainingen voor techniek en teamspel en deelnemers krijgen een Kampong Voetbal Academie-tenue. De Voetbaldagen zijn van 09.00 tot 17.00 uur. 

Hutten bouwen bij stadsboerderij Griftsteede

Ook deze herfstvakantie worden traditiegetrouw weer hutten gebouwd bij Griftsteede.  De hele week tussen 11.00 en 16.00 kunnen kinderen gratis hutten komen bouwen bij de stadsboerderij. Alle kinderen tussen de 4 en de 17 jaar zijn welkom. De jonge kinderen mogen komen onder begeleiding van hun ouders. 

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, foto of video? Stuur ze ons door op
06-52470104 of stuur een e-mail naar de redactie van AD Utrecht: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.