In de uiterwaard ten westen van de spoorbrug bij Culemborg zijn alle vierhonderd brugklassers van O.R.S. Lek en Linge deze week actief met het jaarlijkse project natuur- en milieueducatie.
Volledig scherm
In de uiterwaard ten westen van de spoorbrug bij Culemborg zijn alle vierhonderd brugklassers van O.R.S. Lek en Linge deze week actief met het jaarlijkse project natuur- en milieueducatie. © William Hoogteyling

Water, grond, planten en dieren: brugklassers in Culemborg onderzoeken het allemaal

Ze observeren, determineren, maken een mini-rivier en graven koortsachtig in hun geheugen naar wat ze in de les hebben geleerd. In de uiterwaard ten westen van de spoorbrug bij Culemborg zijn alle vierhonderd brugklassers van O.R.S. Lek en Linge deze week actief met het jaarlijkse project natuur- en milieueducatie.

  1. Jerry werd plots in paniek gebeld door zijn dochter: ‘Ik word achtervolgd door twee mannen’
    PREMIUM
    COLUMN

    Jerry werd plots in paniek gebeld door zijn dochter: ‘Ik word achter­volgd door twee mannen’

    Het is rond een uur of vier ’s middags als mij de SOS-oproep bereikt. Het Kleine Kleine Mevrouwtje Goossens aan de telefoon. Paniek in haar stem. Ze is in de supermarkt. En wordt achtervolgd door twee volwassen mannen die haar blijven aanspreken. Hé meisje. Psst, hé meisje. Maar dan in het Engels. Dochter durft de winkel niet meer te verlaten, bang dat ze haar buiten ook niet met rust laten. Ik zeg haar dat ze iemand van het winkelpersoneel moet aanspreken en dat ik er aankom.