Woning in Rhenen verwoest door brand in rieten kap

videoDe rieten kap van een vrijstaande woning aan de Spoorlaan in Rhenen is vannacht in brand gevlogen. Het pand ging geheel verloren.

 1. ‘Waarom zijn de achterlichten van een auto rood in plaats van groen?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Waarom zijn de achterlich­ten van een auto rood in plaats van groen?’

  ‘Waarom is nooit besloten om achterlichten van een auto groen te maken?’, vraagt lezer John van Raaij in de wekelijkse vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Groen staat in de regel voor veiligheid en rood voor gevaar. Wanneer ik nu in het donker onderweg ben, zie ik maar één kleur: rood. Wanneer automobilisten op de rem trappen, wordt het rood weliswaar feller, maar bij sommige auto’s is er geen verschil meer te zien. Als ik achter allemaal groene achterlichten zou rijden, valt het gegarandeerd meer op wanneer iemand op de rem trapt en zijn achterverlichting rood zou kleuren.’
 2. De ‘Dildom’, een dildo van muurresten van de Dom: wat Jerry betreft de perfecte pesterij richting de PVV
  PREMIUM
  column

  De ‘Dildom’, een dildo van muurresten van de Dom: wat Jerry betreft de perfecte pesterij richting de PVV

  Kan je een speldenprik uitdelen met een dildo? Het gezonde verstand dicteert een ontkennend antwoord op die, toegegeven, wat ongebruikelijke vraag. Tenslotte is een scherpe dildo onbruikbaar. Die wil je niet in de buurt van kwetsbare lichaamsopeningen hebben. En met een glad, stomp voorwerp is het lastig prikken. Je zou in dit geval dan ook van een oxymoron kunnen spreken.