Voor plannen voor vernieuwing van het verouderde parkeerterrein aan de Hazeslinger en uitbreiding van de Aldi in Breukelen hebben ambtenaren in Stichtse Vecht voorlopig geen tijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor plannen voor vernieuwing van het verouderde parkeerterrein aan de Hazeslinger en uitbreiding van de Aldi in Breukelen hebben ambtenaren in Stichtse Vecht voorlopig geen tijd. © AD

Ziekteverzuim, 52 openstaande vacatures, stilliggende projecten: corona treft Stichtse Vecht hard

Van het opknappen van een winkelgebied tot het creëren van mogelijkheden voor tiny houses: een flink aantal gemeentelijke projecten in Stichtse Vecht ligt stil vanwege corona. Dat leidt tot teleurstelling en chagrijn in de politiek. Want waren er niet al vóór de pandemie ook te weinig ambtenaren?

  1. Koningin Máxima wordt tijdens werkbezoek in UMC Utrecht bijgepraat over inhalen van zorg
    PREMIUM

    Koningin Máxima wordt tijdens werkbezoek in UMC Utrecht bijgepraat over inhalen van zorg

    Koningin Máxima bezocht vanmiddag het UMC Utrecht, waar ze werd bijgepraat over de plannen om de uitgestelde zorg in te halen. Door de coronacrisis zijn behandelingen en operaties uitgesteld en moeten veel patiënten wachten. De koningin sprak met onder andere patiënten en zorgprofessionals over hun wensen en zorgen. „De inhaalzorg wordt een uitdaging. En de uitdaging wordt daar een goede oplossing voor te vinden.”