Volledig scherm
PREMIUM
Ernesto Dennis samen met de Utrechtse dakloze Siggy, waar hij geld voor wil inzamelen met zijn recordpoging. © Ernesto Dennis

Zoveel mogelijk stationspiano’s bespelen voor nieuw gebit Utrechtse dakloze Siggy

Pianist en frequent treinreiziger Ernesto Dennis wil ergens in juni een nieuw record zetten door zoveel mogelijk stationspiano’s te bespelen op één dag. Hiermee wil hij geld inzamelen voor een nieuw gebit voor de Utrechtse dakloze Siggy. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens het samenspelen op de stationspiano van Utrecht Centraal.

Dennis had al eerder een record staan voor het spelen op zoveel mogelijk stationpiano’s: zestien in iets meer dan 19 uur. Hij wil deze keer alle zeventien stationspiano’s in Nederland af in maximaal 18 uur. 

  1. Hessenweg De Bilt blijft onveilig: ‘geen geld voor inrichting 30 km-zone’
    PREMIUM

    Hessenweg De Bilt blijft onveilig: ‘geen geld voor inrichting 30 km-zone’

    De Hessenweg in De Bilt blijft voorlopig een onveilige weg. Er is geen geld om deze weg, waar zes jaar na het dodelijke ongeluk met ondernemer en oud-wethouder Jan van Eijken, nog steeds te hard wordt gereden, in te richten als 30 kilometerzone. Dat zei gebiedswethouder Anne Brommersma van De Bilt vandaag na afloop van de remproeven op de Hessenweg, die werden uitgevoerd in het kader van de verkeerscampagne ‘30 is Hard Genoeg’.