Jonge wolf nieuwsgierig naar uitgelaten honden in bos bij Amerongen: ‘Blijf rustig en praat tegen ’m’

MET VIDEOEen jonge, nieuwsgierige wolf zwerft rond in de bossen rond Amerongen, op de Utrechtse Heuvelrug. Waarschijnlijk zoekt hij een maatje, denkt Wolven in Nederland.

53 reacties

 • Martine Kuijt

  6 dagen geleden
  Mee eens , zouden ze toen zijn weggegaan omdat het te heet onder de poten werd? Je zou h nml ook kunnen denken dat ze zijn verdwenen omdat er steeds minder ruimte voor ze overbleef. De mens heeft hun territorium ingenomen. Dat zou je ook als een natuurlijk proces kunnen zien..
 • Joep Meij

  6 dagen geleden
  Over een paar jaar hebben we spijt van die “ leuke” wolf . Net als die bevers die uitgezet zijn,Wolven leefden vroeger ook in dit land,alleen waren we toen niet zo dichtbevolkt
 • Jules Vismale

  6 dagen geleden
  @Dirk Buitendijk, je zou anders hetzelfde kunnen proberen met een loslopende pitbullterriërs of andere opdringerige honden en om die hierna eventueel met een bot af te kopen lijkt me ook geen goed plan! Ikzelf ben een aantal keren ooit door blaffende poedels belaagd terwijl ik geen enkele aanleiding gaf om deze honden te provoceren en sommige agressieve mensen laten zich ook niet bepaald snel ompraten als ze je willen bestelen of aanranden!
 • Dirk Buitendijk

  7 dagen geleden
  Praat tegen hem of haar ? Wat heb je grote oren? Ik ben roodkapje niet. Her gaat meestal goed tot het mis gaat
 • Martine Kuijt

  1 week geleden
  ..in een vergelijkbare stad of dorp?
 1. Jerry staat achter verbod op verpakkingsplastic, maar híervoor moet volgens hem een uitzondering komen
  PREMIUM
  Column

  Jerry staat achter verbod op verpak­kings­plas­tic, maar híervoor moet volgens hem een uitzonde­ring komen

  Toen het Japanse ‘food and design’-restaurant bij ons om de hoek nog gewoon een oud-Hollandsche snackbar was die, zoals dat hoort bij oud-Hollandsche snackbars, gerund werd door een allervriendelijkst Chinees echtpaar, zag je op zondagavond nog wel eens een buur meisje of -jongetje met een pan binnenkomen. Die pan moest worden gevuld met patat (patát ja, van frites had nog nooit iemand gehoord) en verving daarmee de gezinszak.
  Utrechtse Heuvelrug