Kasteel Amerongen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kasteel Amerongen. © Kasteel Amerongen

Kasteel Amerongen wil zijn tapijten laten zien, maar dan moeten bezoekers wel sloffen aan

AMERONGEN - Kasteel Amerongen gaat bezoekers vragen oversloffen te dragen. Het kasteel wil graag de bijzondere oude tapijten laten zien en heeft daarom de lopers die erover lagen, weggehaald. Maar de tapijten zijn kwetsbaar. Ze moeten dus worden beschermd. 

0 reacties

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Hoogleraar slaat terug naar provincie na reactie op corruptiebeschuldiging: ‘Dit is pure intimidatie’
  PREMIUM
  UPDATE
  8

  Hoogleraar slaat terug naar provincie na reactie op corruptie­be­schul­di­ging: ‘Dit is pure intimida­tie’

  Het Gelderse provinciebestuur is woest op hoogleraar bestuurskunde Michiel de Vries van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Die heeft het college van Gedeputeerde Staten en het gemeentebestuur van Barneveld in het openbaar beschuldigd van omkoping, maar hij had geen bewijzen. De hoogleraar is verbijsterd door de handelswijze van de provincie: ,,Dit is pure intimidatie.”

De Vallei