Man uit Amerongen hindert politiecontrole in Elst

ELST (Utr.) - Een 18-jarige man uit Amerongen heeft dinsdagmiddag een politiecontrole in Elst (Utrecht) gehinderd. Hij ging expres met een kartonnen bord voor de snelheidscontrole staan en beledigde daarna meerdere agenten.

De snelheidscontrole werd uitgevoerd op de Rijksstraatweg in Elst. Naast dat de man uit Amerongen de controle met zijn kartonnen bord hinderde, schold hij de agent die de controle uitvoerde uit.

De agent schakelde daarop collega's in. Deze collega's werden volgens de politie onder meer uitgemaakt voor kankermongool. Daarop werd hij aangehouden en naar het bureau in Veenendaal gebracht. Hem wordt belediging en belemmering ten laste gelegd. 

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Herman Stöver
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Monster van Leersum’ (83) vandaag in beroep tegen zijn celstraf voor pesten van buren

    ‘Monster van Leersum’ (83) vandaag in beroep tegen zijn celstraf voor pesten van buren

    Moet het 83-jarige Monster van Leersum drie maanden de cel voor jarenlang pesten en intimideren van zijn buren? Vandaag dient in Arnhem het hoger dat Rudolf R., die zichzelf de geuzennaam het ‘Monster van Leersum gaf, indiende tegen zijn straf. Wat de uitspraak van de rechter ook is; voor de buren zal het vermoedelijk maar betrekkelijke rust brengen. Want volgens hen zijn de pesterijen ook na de veroordeling van twee jaar geleden gewoon doorgegaan.

De Vallei