Volledig scherm
Foto ter illustratie. © DG

N225 tussen Amerongen en Leersum dicht vanwege nieuw asfalt

AMERONGEN In het weekend van 31 en 1 september gaat de Rijksstraatweg (N225) tussen Leersum en Amerongen dicht. Dat heeft te maken met groot asfaltonderhoud uit.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwijderen van twee asfaltlagen over een lengte van 700 meter en het aanbrengen van nieuw asfalt en nieuwe belijning. Waar nodig worden ook reparaties in de onderlaag uitgevoerd.

Afgesloten van Amerongen tot Leersum

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, moet de Rijksstraatweg worden afgesloten tussen de ingangen van de bebouwde kom van  Leersum en Amerongen.

De wegafsluiting gaat in op vrijdagavond 30 augustus om 21:00 uur en duurt tot maandagochtend 2 september, 05:30 uur.

Tijdens de wegafsluiting wordt het doorgaande verkeer omgeleid via de snelweg A12 en Veenendaal. Het fietspad tussen de twee dorpen blijft beschikbaar voor de fietsers. De nood- en hulpdiensten en de bussen mogen het fietspad gebruiken. Het fietspad wordt daarvoor tijdelijk verbreed met rijplaten.

Tijdens de afsluiting zorgen verkeersregelaars voor een veilige doorgang voor de fietsers en het overige verkeer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei