Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Gerrit Boonzaaijer van Utrechtse Heuvelrug. © William Hoogteyling

Schuld van 134 miljoen, maar toch maakt Utrechtse Heuvelrug zich geen zorgen

Hoewel de gemeente Utrechtse Heuvelrug een schuld van 135 miljoen euro heeft, maakt wethouder Gerrit Boonzaaijer van financiën zich geen zorgen. Sterker nog, de financiële positie van de gemeente is solide. Toch moet de raad dit jaar een besluit nemen over een pakket aan bezuinigingsmaatregelen van bijna twee miljoen euro.

Hoe groot is de begroting van de gemeente?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Monster van Leersum’ (83) vandaag in beroep tegen zijn celstraf voor pesten van buren

    ‘Monster van Leersum’ (83) vandaag in beroep tegen zijn celstraf voor pesten van buren

    Moet het 83-jarige Monster van Leersum drie maanden de cel voor jarenlang pesten en intimideren van zijn buren? Vandaag dient in Arnhem het hoger dat Rudolf R., die zichzelf de geuzennaam het ‘Monster van Leersum gaf, indiende tegen zijn straf. Wat de uitspraak van de rechter ook is; voor de buren zal het vermoedelijk maar betrekkelijke rust brengen. Want volgens hen zijn de pesterijen ook na de veroordeling van twee jaar geleden gewoon doorgegaan.

De Vallei