1. Brieven van de lezers

  Brieven van de lezers

  Met veel plezier lees ik altijd de verhalen van Gerrit Jansen uit Angeren. Ben zelfs wel naar zijn lezingen geweest, Maar in De Gelderlander van dinsdag 7 maart slaat hij toch wel de plank mis. Ik ben het eens met Wilma Roelofs uit Voorst en Bram te Paske uit Aalten, die op 10 maart hun mening gaven in deze rubriek. Jansens stemadvies tegen de BBB getuigt niet van kennis over deze partij. De BBB vraagt om de cijfers, de gegevens over de échte staat van de Nederlandse natuur alvorens maatregelen te treffen. Als die er al zijn waar ik zéér aan begin te twijfelen.
  Renkum
 1. Landelijke politici die hier opduiken goede zaak? ‘Kan helpen meer stemmers naar provinciale verkiezingen te krijgen’
  PREMIUM
  Lezerspanel
  6

  Landelijke politici die hier opduiken goede zaak? ‘Kan helpen meer stemmers naar provincia­le verkiezin­gen te krijgen’

  Geert Wilders, Wopke Hoekstra, Caroline van der Plas. Ineens duiken landelijke politici op in onze provincie, om stemmen te trekken voor de Provinciale Statenverkiezingen. Maar wat hebben die Haagse politici hier eigenlijk te zoeken? Ze gaan immers helemaal niet over wat er in het Gelders, Brabants, Limburgs of Utrechts parlement wordt besloten.
  Renkum