Uitdager Mike Tyson (Links), veegt het gezicht van zwaargewicht kampioen Lennox Lewis schoon na hun gevecht op 8 juni 2002 in The Pyramid in Memphis, TN.
Volledig scherm
Uitdager Mike Tyson (Links), veegt het gezicht van zwaargewicht kampioen Lennox Lewis schoon na hun gevecht op 8 juni 2002 in The Pyramid in Memphis, TN. © EPA

Mike Tyson: ‘In september tegen oud-rivaal Lennox Lewis de ring in’

Nu een confrontatie met Evander Holyfield van tafel is, zegt Mike Tyson klaar te zijn voor een nieuwe herkansing tegen een oude rivaal. In een recent interview met TMZ werd Tyson gevraagd wat zijn volgende stap in de bokswereld zal. Iron Mike verklaarde dat er in het najaar een gevecht met Lennox Lewis op stapel staat.

 1. Kickbokser Jamal Ben Saddik is na 1,5 maand uit de cel: ‘Hij moest zelfs op de grond slapen’
  Video

  Kickbokser Jamal Ben Saddik is na 1,5 maand uit de cel: ‘Hij moest zelfs op de grond slapen’

  Kickbokser Jamal Ben Saddik heeft de gevangenis van Antwerpen verlaten. Hij is sinds gisteren thuis, maar wel met een enkelband om, zegt zijn advocaat Wim de Colvenaer. Hij blijft voorlopig wel verdachte in de grote ‘operatie Sky’. Ben Saddik - na Rico Verhoeven de beste zwaargewicht kickbokser ter wereld, nummer twee op de ranglijst van Glory - wordt ervan verdacht lid te zijn van een criminele organisatie omdat hij handelde in ‘cryptotelefoons’ die vaak door criminelen zouden worden gebruikt.
 1. Doelman Alisson kopt Liverpool naar cruciale zege
  Play

  Doelman Alisson kopt Liverpool naar cruciale zege

 2. Feyenoordsupporters komen met vuurwerk het stadion binnen
  Play

  Feyenoord­sup­por­ters komen met vuurwerk het stadion binnen