Volledig scherm
R.A. Wijnberg. © Herman Stöver

54 jaar gelukkig samen

ValleivolkVeenendaler R.A. Wijnberg hoeft niet lang na te denken als hem op winkelcentrum Aller Erf in Veenendaal gevraagd wordt waar hij gelukkig van wordt.

,,Dat weet ik al 54 jaar, want zolang ben ik al gelukkig getrouwd met mijn vrouw. Daar wordt een mens, ik in ieder geval, blij van.’’ Wijnberg is ook blij met zijn kinderen en kleinkinderen: ,,Ik heb twee dochters en vier kleinkinderen. Ze wonen gelukkig een beetje in de buurt, ik zie ze allemaal op zijn minst wekelijks. Dat is geluk hebben, je weet natuurlijk nooit waar je kinderen terecht komen.’’

Maar er is veel meer waar Wijnberg blij van wordt: ,,Neem nu een dag als vandaag. Lekker in het zonnetje buiten wandelen, een boodschapje doen, zo hier en daar en gesprekje aan knopen. Een mooi leven.’’

Valleivolk (767)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei