Volledig scherm
Foto ter illustratie © Rijnhout Media

ABN Amro gaat filiaal in Veenendaal sluiten

VEENENDAAL - De ABN Amro gaat eind van dit jaar haar bankfiliaal aan de Markt in Veenendaal sluiten. Bezoekers moeten vanaf 13 december naar Ede voor hun bankzaken.

De bank sluit het kantoor omdat er steeds minder bezoekers komen. Dat komt omdat steeds meer mensen aan internetbankieren doen, aldus de bank. Ook groeit de populariteit van Beeldbankieren, een persoonlijk, online videogesprek over financiële zaken.

Naar Ede toe

De medewerkers van het kantoor in Veenendaal gaan naar andere kantoren van de bank. De huur van het pand in Veenendaal is opgezegd. Voor momenten dat klanten toch een kantoor willen bezoeken, kunnen zij terecht in het kantoor in Ede aan de Arnhemseweg 7 of een van de andere kantoren in Nederland. 

Klanten van het kantoor in Veenendaal ontvangen een uitnodiging om in één van de andere vestigingen van ABN Amro ondersteuning bij het online bankieren te krijgen.

In Veenendaal zijn nog wel bankfilialen van de Rabobank, SNS-bank en de ING-bank. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei