Volledig scherm
Bouwdorp Veenendaal. © Herman Stöver

Bouwdorpen Veenendaal en Rhenen beginnen maandag

VEENENDAAL - De bouwdorpen van Veenendaal en Rhenen openen maandag weer de poorten. Voor wie in Veenendaal nog geen kaartje heeft, blijft de deur helaas dicht. Dat bouwdorp is al maanden uitverkocht.

In Rhenen kunnen kinderen volgende week nog wel terecht, want daar moet de inschrijving nog beginnen. De inschrijving voor de week- of dagkaarten is zaterdag 24 augustus van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens het bouwdorp kan er op maandag tot en met woensdag vanaf 09.30 uur ook nog ingeschreven worden en op de donderdag is dit vanaf 11.30 uur. 

350 kaarten in Rhenen

Er zijn dit jaar maximaal 350 dag- en weekkaarten beschikbaar vanwege de vergunning. De organisatie raadt dan ook aan om zaterdag vanaf tien uur langs te komen bij de SNS bank in Rhenen aan de Frederik van de Paltshof 16.

Veenendaal binnen een uur uitverkocht

Het bouwdorp in Veenendaal moet al diverse jaren het bordje uitverkocht op de deur hangen. Op de locatie bij het Stadspark kunnen zo'n 800 kinderen van 6 tot 12 jaar terecht. Vorig jaar was het bouwdorp binnen twee dagen verkocht. Ook dit jaar was het bouwdorp al snel uitverkocht, bij de start van de verkoop op 1 juni waren alle kaarten al binnen een uur weg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei