Volledig scherm
De Cultuurfabriek aan het Kees Stipplein in Veenendaal met de bibliotheek en het museum. © Herman Stöver

Cultuurfabriek voor een nacht omgetoverd in hippe club

VEENENDAAL - Een avond op stap tussen de boeken, kunstwerken en museumstukken. Dat kan zaterdag 10 november bij de De Nachtfabriek in de Cultuurfabriek van Veenendaal. Tussen half negen en twee uur 's nachts wordt er een festival gehouden.

De Cultuurfabriek in nachtelijke sferen, waarbij bezoekers de bibliotheek, het museum en de kunstuitleen op een andere manier kunnen ervaren. Deze Veenendaalse museumnacht is een ware primeur. 

De Nachtfabriek is een mix van een clubnacht gecombineerd met kunst, cultuur, literatuur, muziek en dans. Ook het restaurant Kees Stipplein maakt deel uit van het totaalprogramma met onder andere een mobiele escaperoom en een bijzonder lichtkunstwerk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Wat jammer dat je die onbevangenheid kwijtraakt’
    VALLEIVOLK

    ‘Wat jammer dat je die onbevangen­heid kwijtraakt’

    Crista de Haan hoeft niet lang na te denken als haar in het Veenendaalse winkelcentrum Scheepjeshof gevraagd wordt naar wat haar gelukkig maakt: ,,Ooohh, dat zijn mijn kleinkinderen. Ik heb er vier en allemaal in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. Ik geniet er enorm van; het is vooral die spontaniteit, die ongecompliceerde onbevangenheid. Dat hebben mijn kleinkinderen nog en daar geniet ik dan zelf van mee. Wat jammer dat je die onbevangenheid kwijtraakt als je iets ouder wordt.''

De Vallei