Wim en Kirsten Beudeker op het dak van hun huis in Veenendaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim en Kirsten Beudeker op het dak van hun huis in Veenendaal. © Herman Stöver

De uitbouw die niet mocht, maar er wél komt: ‘We zijn in alles tegengewerkt’

VEENENDAAL - De droom van een uitbouw op de woning van de Veenendaalse familie Beudeker leek uiteen te spatten. Juist toen alle deuren gesloten leken, ging er op wonderlijke wijze alsnog één open. ,,Het doet pijn dat de wethouder het woord ‘sorry’ niet over de lippen krijgt.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei