Volledig scherm
PREMIUM
Het programma voor 2018. © Fuze Outdoor

DJ Jean: 'Veenendaal verdient een festival als Fuze'

VEENENDAAL - Veenendaal verdient een muziekfeestje, vindt DJ Jean. En dat ís Fuze Outdoor, waar hij deze vrijdag draait. ,,Elk jaar zie je weer meer animo en meer bezoekers.’’

Voor Jan Engelaar, beter bekend als DJ Jean, is Fuze een thuiswedstrijd. Hij groeide op in Rhenen maar is geboren in Veenendaal. ,,Je krijgt gelijk appjes van mensen die langs willen komen, ook van oud-klasgenoten, leuk is dat." Drie jaar geleden baarde hij - vlak voor Fuze Outdoor-  wat opzien door te stellen dat de Vallei de beroerdste partyregio van Nederland is. Daarbij verwees hij naar hoe Fuze jaren heeft moeten worstelen om een paar duizend bezoekers op de been te krijgen. ,,Je ziet nu dat Fuze al jaren op de goede weg is. En dat is belangrijk voor Veenendaal’’, aldus Engelaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei