Albert van Kooten van Boekhandel van Kooten, ongewild personage in het Boekenweekessay van schrijver Özcan Akyol, met het boek en een speciale boekenlegger.
Volledig scherm
PREMIUM
Albert van Kooten van Boekhandel van Kooten, ongewild personage in het Boekenweekessay van schrijver Özcan Akyol, met het boek en een speciale boekenlegger. © Herman Stöver

Door Eus te kijk gezette boekverkoper legt essay gewoon in zijn zaak: ‘Aan censuur doen we niet’

VEENENDAAL - Verkoop je als boekverkoper een boek waarin je zelf in een negatief daglicht wordt geplaatst? Albert van Kooten van de Veenendaalse boekhandel Van Kooten wel. Bij hem ligt het Boekenweekessay van Özcan Akyol ‘gewoon’ in de winkel.

5 reacties

 • W. Peters

  2 jaar geleden
  En meneer Van Kooten weet natuurlijk ook dat hij zo lekker veel gratis reclame voor zijn zaak genereert.
 • arnhemeen

  2 jaar geleden
  Tja Akyol is nou eenmaal tegen alles wat maar een beetje elitair is. Helaas zijn de stukjes die hijzelf schrijft het lezen niet waard.
 • Joop

  2 jaar geleden
  En zo verkoop je dus meer boeken... ook als je naam nooit genoemd is.
 • SlimmeSjakie

  2 jaar geleden
  Een boekenweek zonder relletje? Ondenkbaar. Waarvan akte.
 • Joris

  2 jaar geleden
  Nou mijnheer Albert van Kooten, er kunnen een heleboel mensen een voorbeeld aan u nemen !Aan censuur doen we niet, een grappige inlegger erbij en laat de klant zelf maar bepalen wat hij of zij er van vind.Heel goed, iemand die zich niet laat kennen... ik hoop dat er extra veel klanten uw zaak mogen bezoeken... Kijk ondernemers, zo moet het... gewoon doorgaan !Succes gewenst mijnheer Van Kooten !

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei