Volledig scherm
Nassir Maachi, hier in het shirt van PEC Zwolle. © Pro Shots

DOVO versterkt zich met ervaren aanvaller

VEENENDAAL - Het Veenendaalse DOVO, spelend in de derde divisie zaterdag, heeft zich versterkt met Nassir Maachi. De 32-jarige aanvaller speelde de laatste jaren op het eiland Cyprus en zat sinds juli zonder club. Daarvoor kwam hij uit voor FC Utrecht, Dordrecht, Cambuur en PEC Zwolle. 

Trainer Gert Kruys kreeg in de voorbereiding te maken met het wegvallen van de twee aangetrokken spitsen, die voor de doelpunten moesten gaan zorgen. Gökhan Yasar raakte geblesseerd aan de knie en is lange tijd uitgeschakeld. Jordie van der Laan vertrok vorige week naar Telstar. 

Teammanager Kees Muller: ,,Wanneer Maachi inzetbaar is, hangt af van het in orde maken van de overschrijvingsformulieren en de toestemming van de voetbalbond van Cyprus. We hopen zo snel mogelijk.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei