Volledig scherm
PREMIUM
Sjoerd Perfors (36) en Kim van der Wielen (21) © Angeliek de Jonge

Een kijkje achter de schermen bij Flitsmeister in Veenendaal

VEENENDAAL - Stipjes, overal blauwe stipjes. Wie binnenstapt bij Flitsmeister in Veenendaal - in een pand vlak aan de snelweg uiteraard - ontkomt er niet aan om gebiologeerd naar de grote schermen te kijken die op iedere etage hangen. Kaarten zoomen in en weer uit. Mooie prikkeling voor de zintuigen, maar vooral handig voor het autorijdende Nederland en Europa buiten deze kantoormuren..

Op al die schermen is duidelijk te zien hoe appgebruikers door Europa worden geloodst. Natuurlijk liggen de pieken in Nederland, maar eigenlijk zijn op alle uitvalswegen van en naar Europese vakantiebestemmingen wel Flitsmeister- gebruikers te signaleren. Ze helpen elkaar door flitsers door te geven en maken gebruik van de uit Veenendaal aangeleverde data om op de hoogte te zijn van trajectcontroles, afgesloten rijbanen op snelwegen, file-informatie en gestrande auto’s op de vluchtstroken of een ambulance die nadert.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei