Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Etos

Etos opent woensdag de deuren van nieuwe winkel in Veenendaal, maar dan zonder feestje

VEENENDAAL - Terwijl veel winkels in het centrum van Veenendaal dicht zijn of nauwelijks klandizie hebben, gaat de nieuwe winkel van Etos morgen ‘gewoon’ open. Al zijn wel alle feestelijkheden rondom de opening afgelast.

De Veenendaalse Etos zat jarenlang in de winkelpassage Corridor maar besloot eerder dit jaar om te verhuizen naar een nieuw winkelpand aan de Hoofdstraat 28. Op 25 maart was de laatste winkeldag in de Corridor en woensdag gaat het nieuwe pand van ondernemer Gerben Bijl open.

Quote

Klanten hebben ons op dit moment meer nodig dan ooit

Gerben Bijl, Etos Veenendaal

Openingsactiviteiten afgelast

Om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken, zijn alle openingsactiviteiten afgelast. ,,Er staat voorop dat klanten ons op dit moment meer nodig hebben dan ooit en wij willen er voor klanten en voor elkaar zijn”, zegt Bijl. 

,,Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers veilig kunnen blijven werken. In voortdurend overleg met de overheid neemt Etos steeds nieuwe passende maatregelen om daarvoor te zorgen.”

Etos heeft voor zijn winkels diverse maatregelen genomen. Om anderhalve meter afstand in de winkel te waarborgen mag maximaal één klant per 10 vierkante meter in de winkel aanwezig zijn. Als het maximum aantal klanten aanwezig is in de winkel, worden andere klanten gevraagd buiten de winkel te wachten tot een andere klant de winkel verlaat.

Geen schepsnoep

Naast de gebruikelijke maatregelen zijn de testers van make-up en crèmes verwijderd en er is gestopt met de verkoop van schepsnoep.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei