Volledig scherm
Een dj zweept de Veenendalers opi © Herman Stöver

Fuze feestje in het Stadspark Veenendaal

VEENENDAAL - Mooi weer, een uitverkochte jaren 90 party en dansen in een gele duikboot en op een botsautobaan. De elfde editie van Fuze Outdoor trok veel Veenendalers naar het Stadspark

. 'Ook al heeft Veenendaal inmiddels ruim 65.000 inwoners, op een festival als fuzegoes90s voelt het echt als een klein dorp', aldus Sandra Polman op Twitter die allerlei bekenden van vroeger tegenkwam. De in Veenendaal geboren DJ Jean was een van de attracties op de jaren 90 party.Op social media kwamen er weinig klachten binnen over het geluid van het festival van omwonenden. Zo reageerde Marianne Bouma op Facebook zelfs teleurgesteld dat volgend jaar de muziek weer harder mag omdat ze bijna niets gehoord had thuis. De organisatie had direct aanwonenden vooraf al op een bloemetje en genodigdenkaarten getrakteerd.

Volledig scherm
Veenendaal gaat uit z'n dak bij Fuze © Herman Stöver
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei