Het appartementencomplex (r) in aanbouw op de Doctor Colijnstraat in Veenendaal. Buurtbewoners verzetten zich tegen de bouw van het complex. Het zou onder meer hun uitzicht wegnemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het appartementencomplex (r) in aanbouw op de Doctor Colijnstraat in Veenendaal. Buurtbewoners verzetten zich tegen de bouw van het complex. Het zou onder meer hun uitzicht wegnemen. © Google Maps

Gebouw staat er al, toch zetten omwonenden strijd tegen appartementencomplex door

Een aantal buurtbewoners blijft zich verzetten tegen de bouw van een appartementencomplex aan de Doctor Colijnstraat in Veenendaal. Dat is hoogst opvallend, want het gebouw nadert de voltooiing.

1 reactie

 • Nico Mali

  2 maanden geleden
  Ja, gemeente Veenendaal de expert in blokkendozen. Zolang we blijven bouwen zonder na te denken blijf je deze conflicten houden. Er is een grens bereikt wat de gemeente aankan en de infrastructuur. Triest
 1. Muren van flesjes Grolsch of Heineken? Het zou bij het nieuwe gemeentehuis van Renswoude zomaar kunnen
  PREMIUM
  Met video

  Muren van flesjes Grolsch of Heineken? Het zou bij het nieuwe gemeente­huis van Renswoude zomaar kunnen

  Veel hout, een buitenkant van groen glas en klinkers die ooit de Dorpsstraat vormden: het nieuwe deel van het gemeentehuis van Renswoude is een feit. De nieuwbouw - anno 2023 - die tegen het bestaande pand - anno 1651 - is gezet, werd deze week officieel geopend. Wie het onderkomen vanbinnen wilde bekijken, was zaterdag van harte welkom; en daar werd goed gebruik van gemaakt.
  Renswoude

In samenwerking met indebuurt Veenendaal