Bestuurslid van DOVO Johan Blad (rechts) en bestuurslid van GVVV Erwin Gerritsen op 'neutraal terrein', de parkeerplaats tussen de twee clubs.
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuurslid van DOVO Johan Blad (rechts) en bestuurslid van GVVV Erwin Gerritsen op 'neutraal terrein', de parkeerplaats tussen de twee clubs. © Herman Stöver

GVVV en DOVO: ‘Gedrag van randdebielen heeft niets met clubliefde te maken’

VEENENDAAL - Maar liefst tien politiewagens met loeiende sirenes reden zaterdagavond met spoed naar sportpark Panhuis in Veenendaal, de thuishaven van voetbalclubs DOVO en GVVV. Maar wat is er nu gebeurd? ,,Het blijft gissen", aldus Erwin Gerritsen van GVVV.

Een grote vechtpartij tussen de supportersgroepen van beide verenigingen, was de melding. Maar wat speelde er zich begin van de avond nu precies af? Waren het een paar dronken gasten, of bereikte een al langer borrelend conflict het kookpunt?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei