GVVV is klaar voor PSV: ‘Zij zullen er alles aan moeten doen om hier te winnen’

VideoVEENENDAAL - Illusies over een stunt in het bekerduel van woensdagavond tegen PSV heeft Niek Oosterlee, de trainer van GVVV, niet. Daarvoor zijn de verschillen tussen de Eindhovense eredivisionist en het twee klassen lager spelende GVVV uit Veenendaal te groot.

,,Wat ik wel wil, is dat mijn spelers genieten van een wedstrijd, die ze waarschijnlijk maar één keer in hun leven meemaken. Genieten van de volle bak op Panhuis.’’

Het is lang geleden dat GVVV thuis voor ruim 4000 man speelde, wil hij maar zeggen. ,,Het resultaat is secundair. Als we het verschil klein kunnen houden, is dat mooi meegenomen.”

Reële hoop

GVVV-coach Niek Oosterlee.
Volledig scherm
GVVV-coach Niek Oosterlee. © BSR Agency

Dat PSV aangeslagen zou zijn na het 3-1 verlies tegen Feyenoord en het daarop volgende ontslag van trainer Mark van Bommel ontlokt bij Oosterlee slechts een glimlach.

,,PSV speelde helemaal niet zo slecht, kreeg ook kansen, maar maakte die niet af. Nee, ik denk dat er een gemotiveerd PSV naar Veenendaal komt. Een ploeg, die iets recht te zetten heeft.”

Ook GVVV-routinier Taoufik Adnane kijkt uit naar de ontmoeting. ,,Ik hoop niet dat ze met een B-opstelling hier naartoe gaan. Want ze zullen alles moeten geven. En als bij ons het publiek erachter gaat staan, gaan wij ook vol voor het voetbal. In het verleden hebben we al wel bewezen dat wij voor een verrassing kunnen zorgen.”

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei