Volledig scherm
The Maxx opent donderdag 20 december in Veenendaal. © Herman Stöver

In The Maxx kun je escapen, karten, golfen, poolen, lasergamen, dansen, springen en eten

VEENENDAAL - Een amusementscentrum van ruim 7.000 vierkante meter voor jong en oud gaat op dinsdag 20 december open in Veenendaal: The Maxx

Het is de droom van ondernemer Eric Achterberg die dinsdag 20 december realiteit wordt. Dan gaat The Maxx open voor het publiek, met uitzondering van de trampolinehal, die pas zaterdag 24 december de deuren opent.

Kartbaan
Het overdekte vrijetijdscentrum is ruim 7.000 vierkante meter groot en herbergt onder andere twee restaurants, een bar met dansvloer, een kartbaan, pooltafels, tien escaperooms, een trampolinepark, een 18-baans glowgolfparcours en een lasergameruimte. Het levert straks werk op voor 60 tot 70 mensen.

Flash-cape-room
Van de tien escaperooms hebben er zes een nieuw concept: de flash-cape-room. Het is een verkorte variant, waarin de bezoeker binnen een kwartier moet proberen te ontsnappen. Drie van die flash-cape-rooms zijn speciaal voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar.

The Maxx is open op reservering.

Een uitgebreide reportage, met foto's, van The Maxx in De Gelderlander van donderdag 8 december, als e-paper te lezen via krant.gelderlander.nl

De Vallei