De kassa's met roodwit afzetlint.
Volledig scherm
De kassa's met roodwit afzetlint. © 112-Nieuwsgroep

Jumbo in Veenendaal beroofd: politie is op zoek naar 3 daders op een scooter

UpdateVEENENDAAL - In de Jumbo aan de Dr. Slotemaker de Bruïnestraat in Veenendaal is vrijdagavond rond 21.15 uur een overval gepleegd. De politie is op zoek naar 3 mogelijke daders. Er is niemand gewond geraakt, hoewel er met wapens werd gedreigd. Volgens het personeel is er zo’n 100 á 200 euro buit gemaakt.

Een kassalade op de loopband van één van de kassa's getuigt van het incident. De plek is afgezet met roodwit afzetlint. Het personeel wordt ondervraagd over de overval.

De daders zouden zijn gevlucht op een scooter met valbeugel en zouden donkere kleding aan hebben. Volgens de politie gaat het om twee jongens van ongeveer 1.80 meter. Zij droegen allebei een donkere jas met een capuchon en bivakmuts. Daar over heen hadden zij hetzelfde regenpak aan met een horizontale reflecterende streep over de rug en een horizontale reflecterende streep over de broekspijp, net boven de enkel.

De derde jongen is een stuk kleiner. Hij droeg een zwarte broek en een grijs/zwarte camouflage jas. Ook hij had een bivakmuts op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei