Volledig scherm
Een buurman is na de brand in de loungehoek naar het ziekenhuis gebracht omdat hij rook heeft ingeademd. © RonV Media

Loungehoek Veenendaal brandt af, buurman naar ziekenhuis om rook

VEENENDAAL - In de tuin bij een woning aan de Spitsbergenlaan in Veenendaal, is vanmorgen een loungehoek afgebrand. Volgens buurtbewoners zou de oorzaak een nasmeulende buitenhaard zijn. Een buurman van de woning is naar het ziekenhuis gebracht omdat hij rook heeft ingeademd.

Om het vuur te kunnen bestrijden, heeft de brandweer de loungehoek compleet gesloopt. Doordat omwonenden in afwachting van de komst van de brandweer zelf eigen schuurtjes en schuttingen hebben natgehouden, is de brand beperkt gebleven tot de loungehoek. Daarbij heeft een buurman rook ingeademd. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Wat jammer dat je die onbevangenheid kwijtraakt’
    VALLEIVOLK

    ‘Wat jammer dat je die onbevangen­heid kwijtraakt’

    Crista de Haan hoeft niet lang na te denken als haar in het Veenendaalse winkelcentrum Scheepjeshof gevraagd wordt naar wat haar gelukkig maakt: ,,Ooohh, dat zijn mijn kleinkinderen. Ik heb er vier en allemaal in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. Ik geniet er enorm van; het is vooral die spontaniteit, die ongecompliceerde onbevangenheid. Dat hebben mijn kleinkinderen nog en daar geniet ik dan zelf van mee. Wat jammer dat je die onbevangenheid kwijtraakt als je iets ouder wordt.''

De Vallei