Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Man richt vernielingen aan in rijdende trein: ‘Het was een schreeuw om hulp’

ARNHEM – Het was ‘een schreeuw om hulp’. ,,Hij was het spoor bijster”, volgens de advocaat van een 24-jarige man die afgelopen augustus in een trein die vanuit Veenendaal station Ede-Wageningen naderde vernielingen aanrichtte.

7 reacties

 • Ton Boekhout

  2 maanden geleden
  Als je dit leest kun je maar tot 1 conclusie komen, advocaten zijn, uitzonderingen daargelaten, fantasten en leugenaars.
 • M. van Dichteren

  2 maanden geleden
  Wel weten als je de boel verniielt, je dan hulp gaat krijgen. Vervolgens zegt men hij is in de war, menig toneelschool zit te wachten op deze talenten. Hulpverleners leidden ze zo om de tuin, ze weten heel goed wat ze moeten zeggen. Gewoon straffen.
 • Mark Pier

  2 maanden geleden
  " Het spoor bijster".......en dan een trein kapot maken! Hoe ironisch!
 • H. Oostijen

  2 maanden geleden
  De echte schreeuwen om hulp worden niet gehoord. Maar patserigere advocaatjes weten hun schijnheilige cliënten wel te beschermen. Schreeuw om hulp, slechte jeugd…altijd wel een excuus voor lozers met losse handjes, maar vooral miezerige mannetjes die te beroerd zijn om hun handjes vuil te maken aan eerlijk werk. En zo’n agressieveling kan natuurlijk zijn rot gedrag niet onder ogen zien. De spanning zal hem eens teveel worden. Tsjonge
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Lekker makkelijk, de boel vernielen en dan zeggen dat je hulp nodig hebt. Blijf thuis en bel je huisarts. En de maatschappij draait weer voor de kosten op.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei