Restaurant De Beren geopend in Veenendaal, Ede volgt binnen een jaar

EDE/ VEENENDAAL - De Beren is binnen in de regio Vallei. De restaurantketen met 41 vestigingen en 24 bezorgrestaurants opende vorige week een restaurant langs de A12 in Veenendaal. 

Het restaurant is gevestigd aan de Rondweg-West op de zogenoemde ‘foodboulevard’. Daar zijn aan weerszijde van de snelweg bij de afrit Veenendaal-West onder meer McDonald's, Burger King en pannenkoekenhuis De Bijenmarkt te vinden.

Volgens een woordvoerder is voor deze plek in Veenendaal gekozen vanwege de ligging bij andere restaurants. ,,We hopen het publiek te bedienen dat graag de auto makkelijk kwijt kan.’’ De aanwezigheid van andere horeca heeft een aanzuigende werking op het geheel, stelt ze.

De Beren en Pathé

De Beren komt ook naar Ede. Het restaurant vestigt zich in een nieuw complex dat momenteel in aanbouw is tegenover de Pathé bioscoop bij winkelcentrum Stadspoort. De woordvoerder gaat er vanuit dat deze vestiging in het eerste kwartaal van volgend jaar de deuren kan openen.

Het komt vaker voor dat De Beren zich vestigt bij bioscopen van Pathé, geeft de woordvoerder aan. ,,De combinatie is perfect gebleken’’, laat ze weten. De Beren in Arnhem ook te vinden naast de Pathé bios.

Ook De Beren Veenendaal heeft een speciaal filmarrangement, waarbij je een driegangenmenu combineert met toegang tot  de bios in Ede.

Volledig scherm
Restaurant De Beren in Veenendaal © PR
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei