Volledig scherm
Culinair entertainer Henk van Keulen verzorgt een barbecue met gereedschap. © Herman Stöver

Saus uit kitspuit en spareribs snijden met cirkelzaag: Henk uit Ede barbecuet als bouwvakker

VEENENDAAL - Een doorsnee foodtruck is tegenwoordig amper nog hip te noemen. En dus dacht Edenaar Henk van Keulen dat het tijd werd nog een stapje verder te gaan met zijn schaftkeet in bouwvakkerstijl onder de naam Onbeschaft. 

Niet alleen gaat hij gekleed als bouwvakker, hij bakt alleen maar met attributen van de bouwplaats hamburgersaus uit de kitspuit, smoking-BBQ op een cementmolen en spareribs-op-maat van de cirkelzaag.

Zijn doelgroep is daarmee helder: bouwvakkers. En die hebben ook in de winter wel zin in een goed stuk vlees en een bijbehorend biertje. De Edenaar stond woensdag bij verfgroothandel Bevela in Veenendaal en staat de komende tijd ook op verschillende andere bouwplaatsen en bij doe-het-zelf-zaken, bouwbeurzen en personeelsfeesten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nog geen aanhoudingen voor bedreigingen café Dak van de Markt in Veenendaal, tipgeld blijft staan

    Nog geen aanhoudin­gen voor bedreigin­gen café Dak van de Markt in Veenendaal, tipgeld blijft staan

    VEENENDAAL - De politie heeft nog geen verdachten aangehouden voor de reeks bedreigingen aan het adres van café Het Dak van de Markt in Veenendaal. Een maand geleden wist de eigenaar zelf de kwestie te bekoelen door een tussenpersoon in te schakelen. Die bemiddelde in een territoriumstrijd tussen rivaliserende criminele groepen waar de uitbater naar eigen zeggen slachtoffer van is geworden.

De Vallei