School Veenendaal door het stof na rel rond nepleerlingen: ‘Verkeerde inschatting gemaakt’

VideoVEENENDAAL - Het Christelijk Lyceum Veenendaal biedt excuses aan aan de ouders van de leerlingen voor de commotie die is ontstaan rond de ‘nepleerlingen’. Die werden ingezet voor een tv-programma van RTL. De school vindt het belangrijk ‘ruiterlijk toe te geven dat we achteraf bezien een verkeerde inschatting hebben gemaakt'.

13 reacties

 • Vak29

  4 jaar geleden
  Terecht dat de school door het stof gaat. Kun je het RTL kwalijk nemen? Nee, dat is een commercieel bedrijf dat een mogelijk winstgevend programma voor ogen had. De schooldirectie had daar een stokje voor moeten steken en het af moeten wijzen. Vraag me wel af hoe RTL alleen deze scholengemeenschap heeft benaderd, of meerdere. Hoeveel is er geboden om de school overstag te laten gaan? We weten allemaal dat het financieel bij de scholen niet altijd rozengeur en maneschijn is. Excuses accepteren en verder gaan met de orde van de dag. Ben je het daar niet mee eens? Zoek dan een andere school
 • Henksch

  4 jaar geleden
  Dit mag best serieuze gevolgen hebben: rector treed af! Kinderen hebben recht op veiligheid en bescherming van hun persoonlijke levenssfeer op school. Gelukkig zijn mijn kinderen al van school af.
 • John Jansen

  4 jaar geleden
  Get Alive. Is dat zo? Heeft u de opname al gezien die klaar was voor de uitzending. 
 • Alive

  4 jaar geleden
  Prima, dan komen we straks ook bij u op uw werk de hele dag opnamen maken waarna ook uw dagelijkse doen en laten op TV wordt uitgezonden. Elk gesprek, elk telefoontje, als u op uw computer een email intikt kijken we over uw schouder mee. Deal?
 • Ton

  4 jaar geleden
  Uhm.... RTL programma.... Volg je het medialandschap een beetje? Iets met John de Mol en SBS6.....

In samenwerking met indebuurt Veenendaal