Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP XTRA

Slachtoffer gewond na gevecht met overvallers in Veenendaal, politie zoekt verdachten

VEENENDAAL - Een persoon is donderdagochtend in Veenendaal gewond geraakt nadat hij in een gevecht was geraakt met overvallers. Er vonden dezelfde ochtend twee overvallen plaats, waarbij een kleine donkerkleurige auto met drie inzittenden was betrokken.

De eerste beroving vond donderdag om 09.30 uur plaats op de Groeneveldselaan bij de parkeerplaats van de sportvelden, schrijft de politie Utrecht in een bericht op Twitter. Aan de Groeneveldselaan, aan de oostkant van de stad, zitten onder andere een korfbalclub, voetbalclub en hockeyploeg.

Anderhalf uur later is een man beroofd op het kruispunt waar de Rondweg-West overgaat in de Cuneraweg, aan de zuidkant van Veenendaal. Deze man is in een gevecht met de verdachten gewond geraakt en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De politie zoekt drie verdachten en hun gebruikte auto, een kleine donkerkleurige wagen. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei