Yolanda van Boven uit Veenendaal met haar 20-jarige dochter Floor. Floor heeft een meervoudige beperking en heeft daardoor intensieve zorg nodig.
Volledig scherm
PREMIUM
Yolanda van Boven uit Veenendaal met haar 20-jarige dochter Floor. Floor heeft een meervoudige beperking en heeft daardoor intensieve zorg nodig. © T.M. Schiricke

Sluiting dagbesteding zwaar voor cliënten en ouders, moeder Yolanda: ‘Ik hoop dat ik het volhoud’

VEENENDAAL - Drie weken geleden sloten niet alleen de scholen vanwege de coronacrisis de deuren, maar moesten ook alle dagbestedingen dicht. Dat is voor zowel ouders als cliënten een zware maatregel met grote gevolgen. ,,Ik maak me zorgen om de ouders. Hoe lang gaan ze dit volhouden?’’

Dat de maatregelen en gevaren van het coronavirus een grote impact hebben op ouders van kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking, kan Yolanda van Boven (54) uit Veenendaal volmondig beamen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei