Speciale massage voor spelers DOVO in aanloop van promotieduel

VIDEOVEENENDAAL - De voetballers van het Veenendaalse DOVO zijn nog één wedstrijd verwijderd van de derde divisie. Om de spelers een extra hart onder de riem te steken - en de benen soepel te houden - kreeg de selectie dinsdagavond een speciale behandeling op de massagetafel. 

 1. Vanaf komend weekend problemen met treinverkeer tussen Utrecht en Ede-Wageningen, Rhenen en Veenendaal: ben jij gedupeerd?
  oproep

  Vanaf komend weekend problemen met treinver­keer tussen Utrecht en Ede-Wageningen, Rhenen en Veenendaal: ben jij gedupeerd?

  EDE/UTRECHT/RHENEN - Wie komend weekend vanuit de stations van Ede-Wageningen, de drie Veenendaalse stations en Rhenen met de trein naar Utrecht wil, moet de bus pakken. Vanwege werkzaamheden rijden er zaterdag en zondag geen treinen tussen Utrecht Centraal en die stations. Volgende week rijden er zelfs de hele week geen treinen op het traject tussen Rhenen en Driebergen-Zeist.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei