Volledig scherm
© Gemeente Veenendaal

Terrassen horecaplein Veenendaal uitgebreid

VEENENDAAL - Het terras van het horecaplein aan de Tuinstraat en de J.G. Sandbrinkstraat in Veenendaal wordt uitgebreid. De gemeente haalt de 'fietsnietjes' die op het plein staan aankomende maandag weg om ruimte te maken voor meer terrassen.

Vanaf dat moment is het niet meer toegestaan om fietsen te parkeren naast de terrassen. Alle fietsen die er nog staan worden weggehaald. Fietsers kunnen hun fiets parkeren in de overdekte fietsenstalling Suikervat, tegenover de ING Bank. Later worden er vooraan de J.G. Sandbrinkstraat nog fietsvakken aangelegd.

Later dit jaar gaat het hele plein op de schop. Zo wordt een deel van de straat voetgangersgebied. Er worden inzinkbare palen in het wegdek geplaatst. Ook komt er meer groen in de omgeving.

De herinrichting van het plein wordt in twee fases uitgevoerd. De inzinkbare palen worden nog voor de bouwvak geplaatst. De rest van de werkzaamheden zullen tussen september en november plaatsvinden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei