Topmodellen in wording maken Veenendaal even hoofdstad van de fashion

videoVEENENDAAL - Vooral tienermeiden waren zaterdag speciaal naar hartje Veenendaal gekomen om de tien modellen van Hollands Next Top Model te bewonderen. De jonge mannen en vrouwen toonden zich onder de Bernard van Kreelpoort met een modeshow. Erg druk was het niet, maar de fans die er waren, bleken zeer enthousiast. 

De modellen toonden kleren van verschillende winkels uit Veenendaal en waren opgemaakt met de producten van Inglot, een van de sponsoren van het modellenprogramma. De show vond dan ook niet verrassend voor de deuren van de Veenendaalse vestiging van Inglot plaats. 

Fotoshoots en meet and greet

Terwijl de televisiecamera's van het programma opnames maken, verdringen de fans zich even later om de topmodellen voor een fotoshoot. Geduldig wachten de modellen als één voor één de mobiele telefoons flitsen. Een half uur later is het tijd voor een meet en greet met enkele fans, in de winkel van Inglot. 

Voor de modellen was de dag in Veenendaal vooral bedoeld om meer te leren over omgang met fans en met de media. ,,Ze zijn erg lief‘’, zegt een van de jonge fans. Een ander beaamt het. ,,Ze vallen in het echt zeker niet tegen.’’ Vooral het Mannelijke model Benjamin bleek in Veenendaal heel populair. 

Wanneer de opnames uit Veenendaal op televisie te zien zijn, is niet bekend. 

Volledig scherm
Hollands Next Top Model in Veenendaal. © Videostill

De Vallei