Een rij van ruim een halve kilometer voor het afvalbrengstation in aan de Wageningselaan in Veenendaal op de dag na Hemelvaartsdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Een rij van ruim een halve kilometer voor het afvalbrengstation in aan de Wageningselaan in Veenendaal op de dag na Hemelvaartsdag. © DG/Harold Schuil

Twee uur in de rij om van je rotzooi af te komen, en een reserveringssysteem is er nog lang niet

VEENENDAAL - Twee uur in de rij. Niet voor de Python in de Efteling, maar om van je oude meubels, kartonnen dozen of snoeiafval af te komen. Je moet er maar zin in hebben. 

15 reacties

 • niet

  1 jaar geleden
  Coco meent dat dit het podium is om het bekende bashen van ambtenaren weer eens ten toon te spreiden. Helaas Coco....de ACV is geen ambtelijke organisatie maar een NV. Groeten van een niet-ambtenaar....
 • coco

  1 jaar geleden
  Nou als het bij ons druk is dan werken we over, waarom kunnen ambtenaren dat niet?
 • Ineke Wal

  1 jaar geleden
  ..en iedereen in de file, óók als je niet naar de stort hoeft (Veenendaal)
 • nick kooij

  1 jaar geleden
  Afgelopen 3 weken regelmatig geweest. Geen probleem. Dus jij was niet op de goede dag, juiste tijd.
 • Patries

  1 jaar geleden
  Onzin. Ik ging op dinsdagmorgen, niet te doen. En waardoor? Omdat ze mensen bij de slagboom niet door lieten als er iets niet klopte. Ik zou zeggen, slagboom open, auto apart laten parkeren om het op te lossen en weer door, hoe moeilijk kan het zijn. Nee, ze houden de slagboom bijna 20 minuten dicht hierdoor! Wat nou georganiseerd. Het was een chaos en een zooitje in Arnhem.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei