De nieuwe Nasser mosee van Veenendaal in aanbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe Nasser mosee van Veenendaal in aanbouw. © DG

Veenendaal mag rapport over onderzoek naar moslimgemeenschap niet vernietigen

VEENENDAAL - Het geruchtmakende onderzoeksrapport over de islamitische gemeenschap van Veenendaal mag niet vernietigd worden. De gemeenteraad heeft daar vorige maand om gevraagd, maar burgemeester Gert-Jan Kats meldt dat dat wettelijk niet mogelijk is. 

2 reacties

 • Paul David

  1 week geleden
  Zal de bevolking, er vanuit gaande dat de gemeenteraad de afvaardiging is van die bevolking, er net zo unaniem over denken?
 • R Barlaeus

  2 weken geleden
  Een onderzoek hoeft toch niet vernietigd te worden! Wanneer dit onderzoek goed is uitgevoerd en of de resultaten nu mee- of tegenvallen; het onderzoek op zich blijft nuttig. Het kan een goede referentie zijn voor als er in diezelfde gemeenschap later weer aanleiding is voor een onderzoek.
 1. Vanaf komend weekend problemen met treinverkeer tussen Utrecht en Ede-Wageningen, Rhenen en Veenendaal: ben jij gedupeerd?
  oproep

  Vanaf komend weekend problemen met treinver­keer tussen Utrecht en Ede-Wageningen, Rhenen en Veenendaal: ben jij gedupeerd?

  EDE/UTRECHT/RHENEN - Wie komend weekend vanuit de stations van Ede-Wageningen, de drie Veenendaalse stations en Rhenen met de trein naar Utrecht wil, moet de bus pakken. Vanwege werkzaamheden rijden er zaterdag en zondag geen treinen tussen Utrecht Centraal en die stations. Volgende week rijden er zelfs de hele week geen treinen op het traject tussen Rhenen en Driebergen-Zeist.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei