Volledig scherm
Nick van Ojik bezig met de waterstofzuiger © Herman Stöver

Veenendaal plonst de zomer in

VEENENDAAL - Het klinkt bijna als te mooi om waar te zijn. Maanden geleden werd afgesproken dat het buitenbad van het Veenendaalse zwembad de Vallei dit jaar op vrijdag 19 april open zou gaan. En nu blijkt dat op deze Goede Vrijdag de temperatuur boven de 20 graden gaat uitstijgen. 

,,Komt heel goed uit inderdaad, maar het is puur toeval‘’, zegt medewerker Nick van Ojik. ,,De bassins zijn gevuld, het water is helemaal goed, dus de eerste lekkere plons kunnen mensen vrijdag al komen maken.’’ Het gazon wordt nog gemaaid, het terrein met de stofzuiger extra schoon gemaakt en dan kunnen de zwemmers zich komen melden. ,,We rekenen op een lekker en gezellig druk weekeinde.’’ 

De andere buitenbaden in de Vallei, in Bennekom en Lunteren, openen respectievelijk op 26 en 29 april hun poorten voor het nieuwe zwemseizoen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei