De 55-jarige Veenendaalse had oortjes in die het omgevingsgeluid dempen: ze merkte niks van de aanrijding en reed door.
Volledig scherm
PREMIUM
De 55-jarige Veenendaalse had oortjes in die het omgevingsgeluid dempen: ze merkte niks van de aanrijding en reed door. © Getty Images/iStockphoto

Veenendaalse automobiliste (55) heeft oortjes met muziek in, merkt niks van aanrijding en rijdt door: 750 euro boete

VEENENDAAL – Een 55-jarige automobiliste uit Veenendaal is eind vorige week door de Utrechtse politierechter veroordeeld tot 750 euro boete voor het met oordopjes in veroorzaken van gevaar op de weg en het doorrijden na een aanrijding. De vrouw verleende op 14 januari op de Wijenburg in Veenendaal geen voorrang aan een bromfietser.

11 reacties

 • Piet Veerman

  1 jaar geleden
  Tijdens ons vakantie ritje naar België heb ik 4 x zelf moeten ingrijpen om ongelukken te voorkomen door afsnijden, keihard rijden en telefoon gebruik. Een maal op de camping zitten er vooral veel Tokkies die andermans kinderen niet zo belangrijk vinden en als.een idioot over de camping rijden.. HELAAS ER VERANDERD NIKS!
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Zo'n types verdienen geen rijbewijs! is het niet waard, zelfs een gewone fiets is nog te goed voor hun! sneu volk!!
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  @Van Wessel, ik heb me weleens afgevraagd wat je in dit land moet doen om je rijbewijs kwijt te raken. Dat is nog moeilijker dan dat papiertje bemachtigen, op de eerste plaats. Een kennis heeft al zeker drie keer zijn bestelwagen rond een lantaarnpaal gekruld nadat hij met een goeie slok op achter het stuur ging zitten. Rijdt nu nog vrolijk rond omdat hij een rijbewijs 'nodig heeft voor zijn werk.' Onbegrijpelijk.
 • Loesje Hoogstede

  1 jaar geleden
  Jeetje, wat glijdt dit land snel naar de afgrond zeg.
 • Hans de Graaf

  1 jaar geleden
  Waar blijft het verbod op koptelefoons een aanverwante zaken in het verkeer? Of moeten er eerst nog meer doden vallen?

In samenwerking met indebuurt Veenendaal