Foto ter illustratie: hennepstekjes in potten bij een hennepkwekerij tijdens een politieactie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie: hennepstekjes in potten bij een hennepkwekerij tijdens een politieactie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Verdachten Veenendaalse hennepplantage gaan vrijuit wegens gebrek aan bewijs

Ruim tweehonderd hennepplanten trof de politie in februari 2017 aan in een schuur achter een woning aan de Zandstraat in Veenendaal, maar de strafzaak tegen twee verdachten liep donderdag met een sisser af. Wegens gebrek aan bewijs sprak de Arnhemse rechtbank twee voormalige vrienden en zakenpartners uit Scherpenzeel en Overberg vrij.

  1. Vanaf komend weekend problemen met treinverkeer tussen Utrecht en Ede-Wageningen, Rhenen en Veenendaal: ben jij gedupeerd?
    oproep

    Vanaf komend weekend problemen met treinver­keer tussen Utrecht en Ede-Wageningen, Rhenen en Veenendaal: ben jij gedupeerd?

    EDE/UTRECHT/RHENEN - Wie komend weekend vanuit de stations van Ede-Wageningen, de drie Veenendaalse stations en Rhenen met de trein naar Utrecht wil, moet de bus pakken. Vanwege werkzaamheden rijden er zaterdag en zondag geen treinen tussen Utrecht Centraal en die stations. Volgende week rijden er zelfs de hele week geen treinen op het traject tussen Rhenen en Driebergen-Zeist.

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei