Oud-leerling Almar te Nijenhuis (links) kijkt geïnteresseerd rond in het atrium van het Christelijk Lyceum Veenendaal, rechts architecte Loes Thijssen.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-leerling Almar te Nijenhuis (links) kijkt geïnteresseerd rond in het atrium van het Christelijk Lyceum Veenendaal, rechts architecte Loes Thijssen. © Herman Stöver

Vernieuwbouw van CLV nadert zijn voltooiing: ‘Blij dat ik niet meer op school zit, maar hier zou ik kunnen wennen’

VEENENDAAL - Hij staat strategisch opgesteld. Zo heeft Almar te Neijenhuis het mooiste zicht op de nieuwe centrale hal van het Christelijk Lyceum Veenendaal. De vernieuwbouw nadert zijn voltooiing. Eind dit jaar moet de laatste bouwvakker zijn verdwenen. Dan is dit het domein van ruim 2000 middelbare scholieren, van mavo- tot vwo-leerlingen. 

0 reacties

In samenwerking met indebuurt Veenendaal

De Vallei