Volledig scherm
stockadr lintje lintjes lintjesregen ko © Peter Franken

Vijf nieuwe leden in Orde van Oranje-Nassau

LintjesregenVEENENDAAL - Veenendaal is vijf nieuwe Leden in de Orde van Oranje-Nassau rijker. Vier van hen kregen vandaag in de raadszaal van Veenendaal een lintje opgespeld door burgemeester Gert-Jan Kats.

Alle nieuwe leden uit Veenendaal zijn man. Cornelis Heikamp (75) kreeg de onderscheiding onder meer voor het werk bij de Stichting November 1981. Sinds 1999 is hij ook veilingmeester bij de Nederlandse Postzegelvereniging ‘De Plaatfout’.  Jetse Reijenga (65) is onder meer onderscheiden vanwege zijn inzet voor de mensen met een beperking. Sinds 1979 is hij tevens vrijwilliger bij Watersportvereniging ‘Midden Betuwe’ in Maurik. 

Mannenkoor

 Bram Dekker (71) is gedecoreerd vanwege zijn vrijwilligerswerk bij de Christelijke Gereformeerde Bethelkerk. Ook was hij voorzitter geweest van de Reiscommissie binnen het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor. Henk van Blitterswijk (70) was ook actief voor de Bethelkerk. Ook was hij vrijwilliger bij CNV vakcentrale en helpt hij mensen met het invullen van hun belastingen. 

Niet aanwezig

Het laatste nieuwe lid is Geurt Valkenburg. Hij kon niet aanwezig zijn en werd dus vanochtend telefonisch geïnformeerd over de onderscheiding. Valkenburg was bestuurslid en adviseur van de vereniging Bedrijvenkring Veenendaal. Ook is hij voorzitter van de Stichting Vrienden van Buitenzorg. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei