Volledig scherm
© Herman Stöver

Wedstrijdbad De Vallei zaterdag weer open

VEENENDAAL - Het wedstrijdbad van Veenendaal gaat zaterdag weer open. Dat is een paar dagen eerder dan gepland. Het bad was drie weken dicht voor groot onderhoud.

Drie weken lang zijn de mensen van Sportservice Veenendaal bezig om het bad er weer als herboren uit te laten zien. Eigenlijk zou het bad op maandag 19 augustus pas weer opengaan, maar het werk schoot flink op en het bad kan zaterdag al open.

Groot onderhoud

,,Al het water is eruit gehaald, daarna zijn alle tegels schoongemaakt”, aldus Sjoerd van Stokkum van Sportservice Veenendaal. Daar zijn tientallen medewerkers mee bezig geweest. Ook om het bad heen wordt er hard gewerkt om tribunes, tegels en voegen weer kraakhelder te krijgen.

,,Het is groot onderhoud”, aldus Van Stokkum. ,,Eens in de vijf jaar moet je dat doen. Het is vervelend voor de gebruikers dat ze er drie weken geen gebruik van kunnen maken, maar ze hebben er wel begrip voor. Ze krijgen er ook weer een mooi bad voor terug.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei