Volledig scherm
Kleedjesmarkt op het stadsstrand. © Herman Stöver

Zakcentje voor de zomer verdienen op het stadsstrand van Veenendaal

VEENENDAAL - Dreigend onweer of niet, veel Veenendaalse kinderen gingen woensdagmiddag gewoon naar het Stadsstrand om hun spulletjes te verkopen tijdens de jaarlijkse kleedjesmarkt. En ze hielden het gelukkig allemaal droog.

Janika Takken (helemaal links) verkocht ‘s middags haar knuffels en spellen aan belangstellenden. Esmee van Beek (tweede van links) had vooral kleding meegenomen die ze niet meer paste. Imke van de Bovenkamp (daarnaast op de foto) verkocht vooral haar spellen en haar boeken, terwijl Dikra Bennar (helemaal rechts) schoenen op haar kleedje had uitgespreid die ze niet meer paste.

Op de kleedjesmarkt - waar ze gratis mochten handelen en verkopen - konden de Veenendaalse kinderen zo een mooi zakcentje verdienen voor de zomervakantie.

Strandactiviteiten

Er worden dit jaar weer allerlei activiteiten op het stadsstrand gehouden. Vorige maand waren er vooral veel sportactiviteiten. Zo was er een Freestyle Football Tournament en een wedstrijd voor polsstokspringers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Omstreden anti-abortusfilm in première in Veenendaal: ‘Kinderfilm vergeleken met Halloween’
    PREMIUM

    Omstreden an­ti-abortus­film in première in Veenendaal: ‘Kinderfilm vergeleken met Halloween’

    VEENENDAAL - De anti-abortusfilm Unplanned, die internationaal veel stof doet opwaaien, wordt woensdagavond voor het eerst in Nederland vertoond: in een Veenendaals congrescentrum. Stichting Schreeuw om Leven, dat de film naar Nederland haalde, ziet de film als ‘versterking van het debat’: maar vooral van het eigen geluid. ,,Iedereen negeert eigenlijk deze boodschap.’’

De Vallei