Show & Entertainment

NIEUW
06:20
Geselecteerd Speelt nu af

Vieze Jack 'verwent' Marieke

Het is iedere ochtend carnaval bij Mattie & Marieke en dat gaat er wild aan toe. Verder vertelt Mattie over zijn romantische diner en overtreft Marieke hem door op te biechten dat zij met kerst poedeltje naakt kliekjes opwarmde voor haar vriend. Dit zijn de meest opvallende momenten deze week tijdens Mattie & Marieke.

NIEUW
08:14
Geselecteerd Speelt nu af

Thomas Cammaert geeft backstage rondleiding bij Lazarus

Thomas Cammaert speelt Michael in Lazarus. Hij neemt jullie mee voor een exclusief kijkje achter de schermen bij deze voorstelling.

NIEUW
03:55
Geselecteerd Speelt nu af

Vieze Jack verbouwt de studio bij Mattie & Marieke

We hebben het lekkerste bewaard tot het laatst... Vieze Jack laat Marieke weer alle hoeken van de studio zien met zijn vieze carnavalskraker 'De Hut Verbouwen.' Bekijk hier zijn optreden en probeer maar een stil te blijven zitten.

NIEUW
05:34
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer zoekt stiletto's in maat 45 voor Mattie...

Iedere week bellen Mattie & Marieke met 'Het Bed Van Fred.' Vandaag heeft Fred een primeur, Rolf Sanchez treedt op bij Fred & Friends in Ahoy. Vandaag heeft Fred een stiletto race en hij daagt Mattie uit om volgende week ook stiletto's aan te trekken...

NIEUW
01:52
Geselecteerd Speelt nu af

Tweede seizoen van de 'nieuwe' Kees & Co komt eraan

Het tweede seizoen van de 'nieuwe' Kees & Co komt eraan. Simone Kleinsma is de enige actrice van het eerste uur, maar vindt het onverminderd leuk om aan de serie te werken.

NIEUW
03:01
Geselecteerd Speelt nu af

BENR zingt eigen versie van 'Smoorverliefd' van Snelle

Normaal gesproken maakt BENR van een Engelstalige Top 40-hit een Nederlandse versie. Maar dit keer pakken ze het anders aan. Snelles nummer 'Smoorverliefd' gaat over een jongen die wordt aangereden omdat hij tijdens het fietsen appt met het meisje waar hij verliefd op is. Bart en Robin hebben het lied herschreven naar een versie vanuit het meisje: 'Smoorverliefd (op hem)'.

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

Malak en Willem houden een Arabisch-Nederlandse bruiloft

Arabisch-Nederlandse bruiloft in Beckum Palace. Gemengde huwelijken komen nog steeds weinig voor. BEELD Rick Plantinga

Aanbevolen show & entertainment series