HASHTAG

Muziek

1:58

Waarom Martijn Fischer weer in de huid van Hazes kruipt

Vanaf januari 2022 is Martijn Fischer opnieuw te zien als André Hazes. Stage Entertainment brengt de populaire musical over het leven van de legendarische volksheld André Hazes opnieuw op de planken.

2:05

Carnavalshit van Oosterhouters jaren later viral op TikTok

Momenteel nemen veel vrouwelijke TikTok-gebruikers de moeite om een bepaald filmpje op te nemen. Het gaat om de ‘verrekte koekwaus-challenge’.

2:12

Arnhemse Afro Bros maken kerstlied met Snoop Dogg

De mannen van Afro Bros hebben samen met raplegende Snoop Dogg een kerstlied gemaakt. Het Arnhemse dj- en producerscollectief, internationaal bekend, hoopt op een megahit. BEELD Reinier Vermeer

1:00

Trance-show vanuit Nijmeegse Papierfabriek

Uit honderdduizenden laptops over de hele wereld knalt straks een nieuwe trance-muziekshow de huis- of slaapkamer in. Opgenomen in de Papierfabriek in Nijmegen. Artiesten en dure merken weten de hallen te vonden als überhip decor. BEELD Leo Klaassen

4:21

Strijd om de glasbak in Aadorp door de ogen van Andre Manuel

BEELD: Koen Francken

2:53

Veul Gère en radiodj's van 3FM maken een carnavalsplaat

Op de elfde van de elfde, de dag dat het nieuwe carnavalsseizoen traditioneel van start gaat, brengen de mannen van C.V. Veul Gère samen met de makers van radioprogramma Partij voor de Vrijdag de carnavalsplaat ‘Ik klap erop!’ uit.

Meer video's

Gerelateerde series